ИНТЕРЕСНО

35% от мъжете не знаят какви сексуални мечти има партньорката им – нима това не е грешка?

Не бъдете един от тях. Решете следващия тест и се забавлявайте. В съставянето му е участвал и екип от жени, така че има какво да научите.

 1. Жените като цяло мислят за секса съвсем различно от мъжете

  Достатъчно е да Ви кажем определението за секс в интерпретацията на мъжкия пол и определението за секс в интерпретацията на женския пол и това казва всичко:

  Мъжете: „Сексът е забавен, див, красив, жизнено необходим. Обичам да го правя често и редовно“

  Жените: „Сексът е важно нещо, основаващо се на взаимно доверие и желание.“
 2. Какво за мъжете и жените е черният хайвер в областта на секса?:

  Да погледнем отново от женска и мъжка гледна точка.

  За жените черният хайвер е само секс, свързан с дългосрочни партньорски отношения, дълбока любов и взаимно непоколебимо доверие.

  Определението за „черен хайвер “ в секса на мъжете: „Секс с едрогърдеста холивудска звезда “
 3. Мъжете като правило имат повече желание за секс от жените

  Повечето жени имат нужда да бъдат предразположени към сексуалната игра, което в много ситуации би могло да ни накара да мислим, че просто имат по-слабо желание за секс. Дали това е така? Може да се спори, но ако накараме един мъж и една жена да напишат изречение с думите „секс” и „любов, обич”, вероятно от жените ще получим отговори подобни на „Когато двама души се обичат, тогава сексът помежду им е най-добър.”, а от мъжете… отговорът ще е „Обичам секса”. Показателно, не мислите ли?
 4. Някога в бъдещето в „идеалното общество“ сексуалните желания на мъжете и жените ще са еднакви.

  Може би ще се учудите, но мъжете и жените много си приличат по някои сексуални желания. Голямата разлика е в предпоставките необходими на мъжете и жените, за да се стигне до секс. Жените често пъти имат по-скоро склонност към романтика и любовна игра, а мъжете – просто от секс.

обратно към увода нагоре