Вестник „7 Дни спорт”

10/25/2008

5 секс трика “Пермен”

1.    Бъди уверен и излъчвай сигурност във всяко едно свое действие. Малко неща за жените са толкова секси, колкото мъж, който знае какво иска, защо, кога и точно как го иска.


[Прочети целия текст]

10/18/2008

5 секс трика “Permen”

1.      Накарай я да мисли за секс. Огледай я бавно и изпиващо докато се приближава. Задръж поглед върху онези места от тялото и, които харесваш най-много. Бъди нагъл като латино сваляч и след няколко секунди тя ще бъде готова за игра.


[Прочети целия текст]

10/11/2008

5 секс трика “Permen”

1.     По време на парти й хвърляй по един поглед когато не сте заедно. Когато я видиш, че се отправя към тоалетната я последвай. Всяка жена мечтае да бъде изненадана по подобен начин. Може да е само за един бърз контролен поглед ... А защо не и за нещо повече.


[Прочети целия текст]

10/4/2008

5 секс трика “Permen”

1.      Откажи се от бельото. За жените е супер възбуждащо когато бръкнат в джоба ти да усетят чиста проба мъжко достойнство. Това със сигурност ще я накара да мечтае за това, което се крие в панталона и да се възползва в пълна степен от него.


[Прочети целия текст]

9/29/2008

5 секс трика “Permen”

1.  Стани рано! Приготви й чаша ароматно кафе. След като си изпие кафето, започни да я галиш, прегръщаш и целуваш. В един момент спри и я изпрати на работа без да правите секс! Предупреди я да си вземе 3 свободни часа след обед, за да свършите някаква важна лична работа /измисли ако трябва!/.


[Прочети целия текст]


Страница № 1 От 2
Предишна | 1 : 2 | следваща