Вестник „Стандарт”

11/28/2008

Над 50% от мъжете над 40 имат проблем с ерекцията. Модерните мъже използват “Пермен”

Според клинични проучвания над половината мъже на възраст над 40 години имат проблеми с ерекцията. Около тази възраст започват да дават отражение проблемите, предизвикани от ежедневния стрес, проблемите в работата и всичко останало, което понижaва самочувствието. На пръв поглед тази статистика изглежда много мрачна. Но това е само на пръв поглед, тъй като вече има модерно решение, което не е само за един акорд, а помага за изсвирването на цяла мелодия всеки път, когато имаме нужда от това. Нарича се „Пермен” и е последно поколение мощен сексуален стимулант, създаден на базата на естествени съставки и резултат на последните научни достижения.


[Прочети целия текст]

11/21/2008

Спри шопинг манията й с “Пермен”

Защо и кога жените се отдават на разушителната сила, наречена шопинг? Едни го правят от мъка, други от радост, а трети – от сутринта. А понякога това е поредният гаден женски номер да ти отмъстят, че снощи, например, си пил бира с приятели и не си й обърнал внимание. Факт е, че всички мъже ги втриса, когато разберат, че половинката им отново е хукнала по магазините. Има ли сила, която да спре тази разрушителна страст? Да – нарича се “Пермен”!


[Прочети целия текст]

11/14/2008

Нестандартни изживявания? Трябва ти „Пермен“!

Живееш заедно с половинката си вече повече от три години, и сексът вече е еднообразен и скучен и за двамата. Затова искаш да направиш нещо по-различно, което отново да я накара да се почувства на седмото небе. Колкото и да е консервативна тя няма да ти откаже нещо нестандартно – всичко е въпрос на подход. Единственото, за което трябва да се замислиш е – дали не е възможно изведнъж да се сконфузиш и притесниш от нестандартното изживяване и да развалиш всичко, ако „малкият приятел“ изведнъж реши да не стане? Как може да се застраховаш от подобна издънка, за да не я разочароваш, а да я оставиш супер доволна? Решението е просто – вземай редовно „Пермен“! С него ще си сигурен и винаги готов за подвизи, дори и за най-нестандартните.


[Прочети целия текст]

11/7/2008

С „Пермен” тъчете на няколко стана

Нали знаете, че идеалната жена е тигрица в леглото, светска лъвица и господар в кухнята? За огромно съжаление комбинация от тези три типа е почти толкова рядко срещана, колкото това фен на „Левски” да признае Христо Стоичков за най-великия български футболист за всички времена. Затова има мъже, които си намират по една представителка и на трите типа жени. Разбира се това може да доведе до сериозни проблеми. И нямаме предвид хващането в изневяра, а нещо много по-сериозно. Какво ще стане ако в един момент и трите ви партньорки пожелаят да ви употребят сексуално? В този случай не ви трябва оправданието „Мило, изморен съм!”, а решението „Пермен”!


[Прочети целия текст]

10/31/2008

„Пермен“ разкрива нейните тайни точки и мисли

Колкото повече четеш за нуждите и желанията на жените, толкова повече се объркваш, нали? От какво в крайна сметка има нужда тя в леглото, за да остане вечно твоя, или поне, след сексуалния акт да си мисли така? Жените са различни и десетките ерогенни зони и видове стимулации действат с различна сила при всяка от тях. Но с помощта на мощния сексуален стимулант „Пермен” тези различия ще бъдат без значение.


[Прочети целия текст]


Страница № 1 От 4
Предишна | 1 : 2 : 3 : 4 | следваща