Вестник „Стандарт”

11/28/2008

Над 50% от мъжете над 40 имат проблем с ерекцията. Модерните мъже използват “Пермен”

Според клинични проучвания над половината мъже на възраст над 40 години имат проблеми с ерекцията. Около тази възраст започват да дават отражение проблемите, предизвикани от ежедневния стрес, проблемите в работата и всичко останало, което понижaва самочувствието. На пръв поглед тази статистика изглежда много мрачна. Но това е само на пръв поглед, тъй като вече има модерно решение, което не е само за един акорд, а помага за изсвирването на цяла мелодия всеки път, когато имаме нужда от това. Нарича се „Пермен” и е последно поколение мощен сексуален стимулант, създаден на базата на естествени съставки и резултат на последните научни достижения.

Естествено е да възникне въпросът защо засягаме тази тема? Засягаме я, тъй като предвид ежедневния стрес, на който сме подложени, проблемите в работата, задръстванията и всичко, което нарушава душевния ни мир е напълно нормално да се появят проблеми с качеството на ерекцията и сексуалното представяне. Те се предизвикват от липса на самочувствие, депресия и понижени нива на тестостерон. Добрата новина е, че приемането на две таблетки „Пермен” дневно гарантира отлични креватни резултати; при това не еднократно, а за дълъг период от време.

Другата причина да говорим за това е, че темата все още е табу, което може би се дължи на имиджа на големи мачовци, който имат българските мъже. Може да ви звучи невероятно, но над 40% от мъжете в полово активна възраст са се сблъсквали веднъж или повече пъти с проблеми с функционалността на „инструмента”. И ако появата на подобен проблем не е нещо неестествено предвид описаните по-горе предпоставки, то игнорирането на проблема и премълчаването му може да се окажат бомба със закъснител, която да повлияе негативно на взаимоотношенията ни с интимния партньор. А за добра семейна хармония и винаги удовлетворена от секса партньорка ви е необходим сексуалният стимулант от последно поколение „Пермен”.

Според социологическите проучвания, мъжете не признават наличието на проблем и това води до разбиване на хармонията в живота им. Близо 1/3 от засегнатите мъже не са говорили с никого, а едва 2% са се консултирали с лекар. Това донякъде е разбираемо, тъй като темата е, меко казано, деликатна. Но в крайна сметка решението на всеки проблем започва с неговото признаване. В Европа мъжете отдавна са преодолели подобни предразсъдъци и още при първите признаци на смущения се консултират с лекар и вземат мерки. А както вече казахме, има решение и то е „Пермен”. А тайната на „Пермен” е в комбинацията на основните му съставки - жен шен, трабузан и L-аргинин, която гарантира качествена и стабилна ерекция, засилва сексуалното желание и оказва благоприятен ефект върху сперматогенезата.

В близката аптека ще ви дадат повече информация за „Пермен” и ще можете да си го купите на новата му, много по-ниска цена. А след няколко седмици ще усетите значително подобрение на качеството и продължителността на ерекцията. А най-хубавото е, че препаратът е напълно безвреден и продължителната му употреба може само да помогне, но не и да навреди. Но най-добрият съвет, който можем да ви дадем е да не се страхувате да говорите за проблема. Това е половината решение.

← back