Вестник „Стандарт”

11/21/2008

Спри шопинг манията й с “Пермен”

Защо и кога жените се отдават на разушителната сила, наречена шопинг? Едни го правят от мъка, други от радост, а трети – от сутринта. А понякога това е поредният гаден женски номер да ти отмъстят, че снощи, например, си пил бира с приятели и не си й обърнал внимание. Факт е, че всички мъже ги втриса, когато разберат, че половинката им отново е хукнала по магазините. Има ли сила, която да спре тази разрушителна страст? Да – нарича се “Пермен”!

Ако успееш да вкараш половинката си в леглото, вместо с горчивина да очакваш с колко торби ненужни покупки ще се прибере, всичко ще бъде наред. Но само това няма да е достатъчно. За да гарантираш запазването на финансовото си благополучие тя трябва да остане доволна от представянето ти. И тук на помощ идва сексуалният стимулант “Пермен”, който ще засили желанието ти, ще подобри ерекцията ти и ще ти помогне сексът с теб да се превърне в такова изживяване за нея, че бързо да забрави за обувките от витрината миналия ден.

Ето няколко предимства, които “Пермен” предлага на отчаяните от женската шопинг-мания мъже:  

Безвреден продукт

“Пермен” е напълно безвреден природен продукт. Билките, които съдържа – жен-шен и бабини зъби, са мощен афродизиак, познат още от древността. Те повишават нивото на тестостерона, подобряват половата активност и помагат за отличното ниво на ерекцията. Третата съставка на “Пермен” е аминокиселината L-аргинин, която влияе върху качеството и продължителността на ерекцията. А от какво повече се нуждае една жена, за да бъде доволна от живота?

Отлично самочувстние за дълго

Едно от безспорните качества на “Пермен” е, че ако вземаш по една таблетка три пъти дневно, за по-дълъг период от време, ще си винаги в отлична сексуална форма, която е в основата на мъжкото самочувствие. Благодарение на това тя няма да се върти по цяла нощ и да мисли за покупки, а ще се отпусне задоволена и доволна от преживяното полово приключение и с нетърпение ще очаква следващото включване от твоя страна.

Джобни пари

Няма как да не предпочеш да употребяваш “Пермен”, пред опасността жена ти да употреби кредитната ти карта. Вместо с мъка на сърцето да установиш колко според половинката ти струва в кеш поредното ти провинение, можеш да изтичаш до първата аптека и с джобните си пари да си купиш “Пермен”. Той със сигурност ще ти свърши работа, а няма да ти отвори пет нови, с които трябва да се захванеш, за да възстановиш поредните безсмислени загуби.

А ако искаш, можеш да намериш повече информация на www.permen.bg или попитай в аптеките.

← back