Вестник „7 Дни спорт”

10/25/2008

5 секс трика “Пермен”

1.    Бъди уверен и излъчвай сигурност във всяко едно свое действие. Малко неща за жените са толкова секси, колкото мъж, който знае какво иска, защо, кога и точно как го иска.

2.    Не я сравнявай с бившата си. Така само ще получиш цупене и пълен отказ на секс. Не забравяй, че тази, с която си сега е най-красивата и прекрасна, а другите са били само стъпки по пътя към нея. Повтаряй и го често и винаги ще получаваш добро отношение, изразяващо се в ... секс.

3.     По време на парти насочвай цялото си внимание към нея. Дръж се хладно с другите жени и тя ще се почувства много специална. А това винаги завършва с незабравима креватна благодарност.

4.    Вечерта спонтанно и предложи да минете през кварталната видеотека. Но не се насочвайте към щанда с комедиите, а към секцията ХХХ. Разгледайте филмите за възрастни и тя ще се възбуди още във видеотеката от притеснение, че съседката може да я види с порно DVD в ръката.

5.     И накрая, за да си сигурен, че винаги ще си на висота в секса, ежедневно вземай по две таблетки „Пермен”. В днешното напрегнато време това е най-добрият приятел на мъжа, който винаги му гарантира качествена и стабилна ерекция. Тайната е в комбинацията от три мощни афродизиака и съвременни технологии. И най-хубавото е, че „Пермен” е съвсем достъпен сексуален стимулант – цената му вече е много по-ниска. С „Пермен” винаги ще си в готовност да изнесеш незабравим спектакъл в леглото. Освен това за разлика от бързодействащите медикаменти, той е напълно безвреден. Виж повече на www.permen.bg и попитай в аптеката.

← back