Вестник „7 Дни спорт”

10/18/2008

5 секс трика “Permen”

1.      Накарай я да мисли за секс. Огледай я бавно и изпиващо докато се приближава. Задръж поглед върху онези места от тялото и, които харесваш най-много. Бъди нагъл като латино сваляч и след няколко секунди тя ще бъде готова за игра.

2.   Поддържай добра форма. Това със сигурност ще те направи желан обект за жените. Една малка тайна от нас: не си мисли, че те гледат големите мускули. За жените в един мъж най-важни са наредените плочки на корема, стегнатия задник и добре оформените гърди.

3.     И като говорим за форма, не е важна само силата и доброто тяло, но и сексуалната мощ. Затова не наблягай само на фитнес хранителните добавки, но попитай в аптеката за „Пермен”, който е последно поколение мощен сексуален стимулант на природна основа, което означава, че е напълно безвреден. Освен това ще бъдеш приятно изненадан от огромното намаление в цената му. „Пермен” ти гарантира дълготраен ефект и качествена и стабилна ерекция, винаги когато поискаш. Също както перфектното тяло е плод на упорити тренировки, а не на анаболи, така и перфектната сексуална форме се постига с продължителна употреба на „Пермен”, а не на съмнителни бързо действащи химикали. Виж повече на www.permen.bg.

4.    Скрий под възглавницата на дивана еротично списание, но така че тя да го открие. Със сигурност ще изтърпиш няколко минути критика, но женското любопитство ще надделее... А след това те очаква съвместно еротично преживяване.

5.    Заведи я на уикенд в някой хотел. Идете зедно в хотелския фитнес салон. Докато тренирате заедно небрежно я докосвай. След това влезте заедно в сауната, където и кажи колко е готина и как се е стегнала. Леко я докосвай, но не прекалявай. Качете се заедно в стаята, за да се изкъпете. Ти я изкъпи, а после нужно ли е да ти казваме какво следва?

← back