ФАКТИ И СЪВЕТИ НА СПЕЦИАЛИСТА

Пермен е отличен съюзник при подобряване на сексуалното представяне. Съдържа най-мощните афродизиаци, познати още от древността. Пермен повишава сексуалното желание, подобрява качеството и стабилността на ерекцията и увеличава оплодителните способности на мъжа. Продължителният прием на Пермен дългосрочно възстановява сексуалните способности.

Пермен е подходящ:

  • При недостатъчна и краткотрайна ерекция. В този случай продължителният прием на продукта предотвратява следващи неуспехи, като едновременно с това засилва желанието и удоволствието от секса.
  • При липса на желание след продължително прекъсване на сексуалните контакти или боледуване – Пермен възстановява сексуалната форма и увеличава шансовете за оплождане на партньорката.
  • При психични и физически натоварвания довели до преумора, изтощение , загуба на тонус и настроение. Пермен възвръща силата за живот и желанието за любов и радост. Повишава работоспособността, без проява на странични ефекти.

Пермен се приема продължително време, до пълно възстановяване на сексуалните способности. Ефектът е налице след втората-третата седмица от приема му..

Доц. Д-р Румен Бостанджиев, д.м., сексолог-психотерапевт

www.erbos.com

Попитайте специалиста:

Тук може да зададете Вашите въпроси

Въпросът Ви


Съгласен съм с анонимното публикуване на въпроса на страницата на www.permen.bg This Is CAPTCHA Image

обратно към увода нагоре