Секс в цветове

Любимият Ви цвят със сигурност се откроява в гардероба Ви, но знаете ли, че той издава и какви сте в секса, живота и партньорските отношения?

Ако не можете да се спрете на никой цвят, изберете три, които са Ви най-приятни!

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Къде сте Вие?

Най-любим цвят: розов

Розовите хора имат тенденция да остават детински наивни и от първия секс за тях нищо не се е променило. Жените обикновено флиртуват с удоволствие, заради забавление, но с флирта всичко приключва, нищо повече. Мъже, внимавайте с розовите жени, за които флиртът е забавление или спорт. Мъже, които предпочитат розово, обикновено посвещават страстта си и възхищението си само на една жена, те не познават изневярата и самите не изневеряват.

Най-любим цвят: жълт

Жълтите хора понякога в леглото са като хамелеони, променят настроението си и отношението си към секса. Понякога са ревниви и остри, понякога – романтични и емоционални. Понякога изненадват с нови идеи и шарен секс, но много рядко. В секса хората в жълто не могат да се отпуснат и не си представят как биха могли.

Най-любим цвят: лилав

Божи и много изобретателни хора. Не понасят безпорядъка и обичат да правят секс само по точно изпитана методика. Подхождат към секса с ясна цел: достигане на оргазъм от двете страни. Жените, които обичат лилаво винаги максимално се опитват да удовлетворят партньора и обратно. Мъжете, които обичат лилаво са точно обратно – винаги максимално се опитват да удовлетворят партньорката. Просто приоритет в секса е оргазмът на партньора. Ако се съберат двама партньори с еднакъв предпочитан цвят, секса се превръща в съревнование за достигнати оргазми на другият партньор.

Най-любим цвят: син

Сините хора са обичащи и грижливи защитници. Мъжете и жените с любим син цвят са много ревниви и много лесно се палят. С удоволствие търсят нови неща не само в секса, но и в отношенията. Хората, които обичат синьото не са скучни и обичат да експериментират като ползват помощни средства и играчки.

Най-любим цвят: сив

Черен? Бял? Не можете да решите? Именно такива са хората, които обичат сивото – нерешителни. Хората, които предпочитат сивото не могат да се сравнят с останалите цветове що се отнася до удоволствието от секса. Затова за тях сексът е само начин да имат наследници, те приемат секса като задължение. Хората, на които сивото е един от любимите цветове, не най-любимият, а един от най-любимите, още не са загубени.

Най-любим цвят: черен

Хората в черно са диви, може да се каже, че са екстремно сексуални. Някои могат дори да имат садистични или садомазохистични наклонности. Тези, които избират черния сред цветовете в повечето случаи търсят партньори с подобни цветови предпочитания. Хората в черно например, никога няма да потърсят партньор в синьо, тъй като в този случай няма да са удовлетворени нито сексуално, нито психически.

Най-любим цвят: зелен

Зелените не са много гъвкави, но от друга страна са забавни. На тях може да им се има доверие, което се проявява и в сексуалния живот, тъй като събуждат в партньора си чувство за сигурност и спокойствие. Предпочитат един партньор и във връзката приемат всичко прекалено сериозно. Имат тенденция да преувеличават партньорските проблеми и да решават проблеми, дори когато няма такива. С хората в зелен цвят няма нужда да се внимава, тъй като те никога няма да ви подведат. Това са изключително верни партньори, макар че има известна опасност да станат досадни.

Най-любим цвят: оранжев

Оранжевите са просто обсебени от сексуалните си фантазии. Обичат правенето на секс на високо ниво, по-скоро като от холивудски филм – да има драма, страст, насилие. Много често можете да преживеете романтична прелюдия и шепненето на нежни думи от партньор/ка в оранжево. Хората в оранжево много често имат лидерски качества и обичат да са на върха.

Най-любим цвят: кафяв

Хората, харесващи кафяво в много случаи за меланхолици. Те са изключително нежни любовници. Те са склонни да казват „Обичам те” по няколко пъти на ден. Кафявите са толкова романтични, че са в състояние да пеят под дъжда любовна песен на избраника си, но се пазете от прекаляване със захарта не всеки може да издържи дълго време съвършенството. Кафявите ценят интимността и трудно пускат нарушители в личното си пространство.

Най-любим цвят: червен

Откъдето и да ги погледнеш те са диви. Хората в червен цвят са много живи и секса с тях е по-скоро упражнение по акробатика. Обичат да се забавляват и да се веселят. Много разчитат на инстинкта си и често изпадат във възторг. Хората, предпочитащи червен цвят, са по-склонни в сравнение с другите да са неверни, тъй като често реагират на предложения от другия пол. Обичат новите неща и ако някой им предложи нещо ново, няма да откажат.

Най-любим цвят: бял

Хората, които най-много от всички цветове харесват бяло са леко несигурни, те не знаят дали да считат секса за нещо лошо или това е прекрасно чувство. Жалко, че при белите рядко ще видите страст. Белите обичат романтиката и прелюдиите. Но не смейте и да си помисляте за сексуални играчки или нови пози. Класическата поза е най-добрата за тях и за повече не искат и да знаят. За белите е недопустимо да се прави секс на светло. Идеално е бързичко, на тъмно и под одеалото. Такъв човек е трудно да бъде убеден в противното.

 

обратно към увода нагоре