Вашите въпроси

4/9/2008 10:29:16 PM4/9/2008 10:29:16 PM
На 55 год.съм.Имам проблем с ерекцията.3 месеца,месечно, по предписание на уролог по 1 инжекция на месец си слагам Омнодрен.Паралелно с тово вземам и левитра ,преди полов акт по 1 таблетка-20 мг.Но не се получава както трябва.След 10-15 мин. члена поомеква и почти не мога да свърша естествено.При приемането и на Пермен ще се подобри ли ерекцията и след колко време.Каква дозировка ще ми препоръчате.Преди 10 дни,изследвах нивото на тестестерон.Беше след тия 3 месеца и тези 3 инжекции-14.5.Моля за вашият съвет.

 

Пермен е напълно подходящ във Вашия случай, защото също повишава нивата на тестостерона (без да натоварва чернодробната функция) и едновременно с това засилва кръвоснабдяването на пениса. Необходимо е продължителен прием – по 3 таблетки дневно – сутрин, обед и вечер по 1 таблетка след хранене. Може да го съчетаете и с назначената Ви терапия. Моля обърнете внимание и на здравословното си състояние – ако имате наднормено тегло – опитайте да го редуцирате, движете се, внесете повече положителни емоции в ежедневието си – не забравяйте мъжът образува повече тестостерон, когато е щастлив и възбуден. Пермен ще Ви помогне за това – употребата му подобрява не само ерекцията и сексуалното желание, но дава и повече жизненост и мотивация да се справите с проблемите.

4/9/2008 6:46:56 PM4/9/2008 6:46:56 PM
na 35 sam.ot 16meseca ne sam bil s gena si.sega prestoi da q vidq.no ne sam sigoren vsebe si.ot izvesno vreme nablydavam 4e kato mstrub.mi e mek ai barzo svar6vam.za tova vreme ne sam probval s druga.ai dosta napalnqh.da vzema li permen za vseki slu4ai?nqma da mi navredi nali?

Със сигурност Пермен няма да Ви навреди, а само ще ви помогне да се представите добре. Пермен стимулира мъжествеността – и като либидо, и като способност за ерекция и самочувствие. Започнете го по-скоро, защото ефектът му настъпва след поне една седмица редовна употреба. Това, че ерекцията Ви е по-слаба се дължи на нередовния сексуален живот. Не се притеснявайте, щом вече сте заедно със съпругата си, ще възстановите честотата на сексуалните си контакти и притесненията около ерекцията Ви ще отшумят.

4/9/2008 5:23:51 PM4/9/2008 5:23:51 PM
днес си закупих Пермен и имам малки запитвания към вас!Трябва ли да се съобразявам с нещо докато ги приемам(алкохол,цигари и др.)и по колко хапчета трябва да се взимат,2или3????

 

Пермен се приема по 1 таблетка 2 или 3 пъти дневно, след хранене. Може да употребявате алкохол, цигари и др. Пермен може леко да понижи кръвното Ви налягане. Други странични ефекти не са известни.

4/9/2008 5:16:52 PM4/9/2008 5:16:52 PM
Оказва ли ефект продължителното приемането на Пермен върху уголемяването на члена и количеството на изхвърлената сперма при празнене?

 

Благодарение на подобреното кръвонапълване на пениса, може да се наблюдава подобен ефект. Пермен подобрява и сперматогенеза – увеличава не само броя на зрелите сперматозоиди, но и увеличава и количеството отделен еякулат.

4/9/2008 11:46:42 AM4/9/2008 11:46:42 AM
na 39 godini sam po nykoga ne moga da se vazbujdam toes v erekciy kakav savet bihte mi predpo4itali.mnogo 6te ostana blagodaren ako mi pomognete sas va6iyt savet vzimam tabletki na paradizo no efekt nyma.zatova se obra6tam kam vas za pomo6 ili za savet ot koi tabletki da vzimam

 

 

Върху ерекцията влияят толкова много фактори – както психологични, така и физиологични. Хубаво е да се прецени дали при Вас няма по-сериозни заболявания, които да са пречка за поддържане на ерекция – хипертония, диабет, нарушено кръвоснабдяване или нервна проводимост, затлъстяване, висок холестерол. Проблемите с ерекцията може да са в резултат и на начина на живот, който водите – напрежение, стрес, отрицателни емоции в ежедневието, обездвижване и др. Изброявам различни причини, за да намерите сред тях тези, които се отнасят и за Вас самия. А когато знаете причината, по-лесно ще можете да се справите с проблема.

 Препоръчвам Ви Пермен, независимо от конкретната причина за проблемите с ерекцията. Употребата му подобрява кръвонапълването на половите органи, повишава нивото на тестостерона, дава повече жизненост, тонус и увереност в собствените способности. А всичко това води до подобрение в сексуалните функции на мъжа. Всички тези ефекти настъпват плавно и постепенно и по този начин тялото лесно се адаптира към настъпващите промени. Ето защо Пермен не предизвиква нежелани странични ефекти и осигурява естествена стимулация на сексуалните функции.

4/9/2008 9:45:53 AM4/9/2008 9:45:53 AM
Защо при Тест за оценка на еректилна функция въпрос № 1 и въпрос № 4 са дублирани ? Така се изкривява оценката? Самият отговор придобива по-голяма тежест спрямо останалите ? Сменете или първия, или четвъртия въпрос

 

Предполагам, че става въпрос за Теста който е публикуван на листовката на Пермен.

Въпрос №1 е: Колко често достигате до ерекция при сексуален акт? (Мъжете с еректилна дисфукция не винаги развиват ерекция – дори да има възбуда, ерекция няма).

Въпрос № 4 е: Успявате ли да задържите ерекцията си до завършване на половия акт? - да се отговори дали ерекцията се задържа до края на сексуалния акт, защото е възможно да има първоначална ерекция, но тя да не продължи до края, т.е. да спадне още преди еякулацията.

Така че има разлика в двата въпроса.

4/8/2008 9:57:11 PM4/8/2008 9:57:11 PM
pomaga li pri pregdevremenna eakulacija? T.E. barzo svar6vane?

 

Пермен може да Ви помогне да се справите с ускорената еякулация. Как? Пермен засилва желанието за по-чести сексуални контакти и подобрява способността за ерекция – а това са две много важни оръжия за постигане на по-добър контрол върху изпразването. Нередовният сексуален живот е предпоставка за бърза еякулация. Редовната употреба на Пермен дава възможност за по-интензивен сексуален живот и способност за по-качествена и продължителна ерекция.

4/8/2008 9:26:13 PM4/8/2008 9:26:13 PM
Преди няколко години започнах да пия по сериозни лекарства срещу високо кръвно налягане- Noliprel forte, Isoptin 240 SR, Metoprolol 200. От тогава нямам кръвно, но нямам и ерекция. Остана желанието. Мисля, че имам проблеми и с оросяването на крайниците. Ще помогне ли Permen?

 

Пермен ще Ви помогне да подобрите кръвооросяването в тялото си, както и да намали страничните действия на лекарствата, които употребявате, без да променя основното им действие. Пермен даже леко понижава кръвното налягане. Може да приемате Пермен - 2 таблетки дневно, успоредно с назначеното Ви лечение. Хубаво е, ако можете да контролирате кръвното налягане и с по-ниски дози от назначените лекарства. Но това може да стане под наблюдението на Вашия кардиолог, успоредно с намаляване на телесното тегло (ако то е наднормено) и подходящ начин на живот – хранене и движение. Пермен може да Ви помогне за това – продуктът намалява стреса, зарежда с позитивизъм, дава Ви мотивация да се радвате на хубавите страни от живота и да продължите да се чувствате мъж.

4/8/2008 5:19:01 PM4/8/2008 5:19:01 PM
Правена ми е тежка операция от тумор на дебелото черво и съм с анус претер. Преди два месеца навърших 60 години. Нормално ли е да имам някакви проблеми и трябва ли да търся специалисти като Вас за преглед?

 

За съжаление много често след подобни операции настъпват затруднения в сексуалните функции - поради нарушения в инервацията или кръвоснабдяването на тазовите органи, но дали операцията е причина за подобни проблеми при Вас, само наблюдаващия лекар може да Ви отговори, защото той е запознат със състоянието Ви.

4/8/2008 12:04:22 PM4/8/2008 12:04:22 PM
Проблем ли е комбинирането на пермен,камагра,еромакс,спимен форте и други подобни от една страна с по-рядко използване на левитра или виагра?

 

Препоръчвам Ви Пермен в комбинация с лекарствени средства (ако се налага) за постигане на краткотрайна ерекция. Пермен постепенно повишава нивото на тестостерона и поддържа по-добро кръвонапълване на половите органи, т.е. поддържа Вашите сексуални функции. На фона на Пермен, фосфодиестеразните инхибитори дават по-добър резултат в по-ниски дози.

Страница № 17 От 27
Предишна | ... : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 : 19 : 20 : 21 : 22 : ... | следваща

Попитайте специалиста:

Тук може да зададете Вашите въпроси

Въпросът Ви


Съгласен съм с анонимното публикуване на въпроса на страницата на www.permen.bg This Is CAPTCHA Image

обратно към увода нагоре